Black is back: τα 7 ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν από καμία

Black is back: τα 7 ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν από καμία

Το ακούμε κάθε σεζόν, κι όμως αυτή την φορά ισχύει. Black is back! Τα ολόμαυρα σύνολα που βλέπουμε είτε στις βιτρίνες ή έξω στο δρόμο είναι άπειρα. Ποια όμως από αυτά είναι τα πιο σημαντικά; Πρέπει να γεμίσω την ντουλάπα μου με μαύρα; Έχω πολλά μαύρα ρούχα, να πάρω και άλλα ή είναι ακόμα στη μόδα;

Αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που κάνουμε όταν μας έρχεται στο μυαλό το χρώμα μαύρο. Λοιπόν παρακάτω σας δείχνουμε τα 7 total black ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που είτε τα έχετε ή θα χρειαστεί να πάρετε και θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε από τον υπόλοιπο κόσμο.

Ναι, το πρώτο και πιο σημαντικό ρούχο είναι ένα μαύρο γυναικείο μπουφάν. Συγκεκριμένα ένα μαύρο biker jacket. Καθημερινό, στυλάτο και πάνω από όλα, ταιριάζει με πάρα πολλά ρούχα!
Το σίγουρο είναι πως δεν λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα. Όλες έχουμε από ένα μαύρο φόρεμα, mini και απόλυτα sexy. Φοριέται σε κάθε νυχτερινή έξοδο ή ακόμα και στην απογευματινή βόλτα.
Το μαύρο κολάν είναι must στην καθημερινότητα μας. Ελευθερία κινήσεων χωρίς να προσέχουμε τι φαίνεται, ειδικά αν το συνδιάσουμε με αθλητικά παπούτσια τότε έχουμε το trendy look του χειμώνα.
Η φετινή μόδα είναι συνώνυμη με την ολόσωμη φόρμα, πόσο μάλλον με μια μαύρη ολόσωμη φόρμα. Ιδανικός συνδιασμός στο απόλυτο peak! Αν δεν έχετε αγοράσει μέχρι τώρα, σίγουρα πρέπει να πάρετε.
Άλλο ένα κομμάτι που δεν λείπει από καμία γυναίκα. Ψηλοτάκουνα ή με κανονικό τακούνι, λουστρίν ή καστόρ, όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν ένα ζευγάρι μαύρες γόβες.
Ήρθε πριν 2 χρόνια, η μόδα σε γυναικεία μποτάκια σίγουρα θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα. Γιατί; Γιατί είναι όμορφο στο μάτι, γιατί είναι πάρα πολύ άνετα και γιατί συνδιάζονται με πάρα πολλά ρούχα. Τα μαύρα μποτάκια είναι must.
Δεν θα κουράσουμε με τα άπειρα γυναικεία αξεσουάρ που υπάρχουν. Το πιο σημαντικό είναι μια γυναικεία τσάντα. Πλάτης, ώμου ή ακόμα και φάκελος. Μια μαύρη τσάντα θα τη χρειαστείτε σίγουρα για οποιαδήποτε περίπτωση.