Denim: Το trend της Άνοιξης

Στο χώρο της μόδας που συνεχώς αποθεώνονται και απορρίπτονται trends από τη μια σεζόν στην άλλη, υπάρχει μια σταθερά που φαίνεται να βγαίνει αλώβητη από όλη αυτή την τρέλα της συνεχούς αλλαγής και δεν είναι άλλη από το denim.

Είναι πραγματικά δύσκολο να σκεφτούμε κάποιο άλλο ρούχο το οποίο να έχει αγαπηθεί και φορεθεί τόσο πολύ όσο το denim.

Οταν δημιουργούνταν το πρώτο τζιν στην ιστορία, ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και καινοτόμο ρούχο το οποίο προοριζόταν για στολή εργασίας, κανένας δεν περίμενε ότι θα γινόταν ένα αξεπέραστο σύμβολο για τις μετέπειτα γενιές και ότι θα κατάφερνε να τρυπώσει σε όλες τις ντουλάπες ανά τον κόσμο.

Σύμβολο επαναστατικότητας, ανεμελιάς, άνεσης και αστείρευτου coolness, το denim κατάφερε να δείχνει όμορφο σε άντρες, γυναίκες και παιδιά όλων των ηλικιών και όλων των κοινωνικών στρωμάτων.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2016 το denim παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ. Το γεγονός ότι είναι all time classic δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και basic, κάτι που φαίνεται στις φετινές προτάσεις τις μόδας για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016. Ενδιαφέρουσες γραμμές και αποχρώσεις του denim κυριαρχούν σε όλα τα είδη ρουχισμού, από φούστες σε 70’s ύφος και άλφα γραμμή μέχρι ολόσωμες τζιν σαλοπέτες.

Πρωταγωνιστές και αυτή την Άνοιξη είναι το denim jacket και τα jeans.

Aποχαιρετούμε το χειμώνα και το βαρύ παλτό μας και καλωσορίζουμε το denim jacket που γίνεται ο ιδανικος σύντροφός μας για όλη τη μέρα. Μπορεί να συνδιαστεί με τα πάντα και να φορεθεί παντού. Είτε με sneakers για μια casual εμφανιση, είτε με ψηλοτάκουνα, το σίγουρο ειναι ότι το ντυσιμό σας θα έχει άποψη χωρίς να είναι υπερβολικό.

Στα jeans πάλι υπάρχει κάτι για όλες τις προτιμήσεις και τους σωματότυπους. Skinny ψηλόμεσα, boyfriend ή mom jeans διαλέξτε αυτό που σας κολακεύει και αφήστε τη φαντασία ελεύθερη για όλους τους πιθανούς συνδιασμούς! Για Άνοιξη, ενδείκνυται το denim σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση με καποια σκισίματα για ένα πιο casual look.

Ό,τι και αν προτιμήσετε ένα είναι σίγουρο, το denim είναι και θα είναι το αιώνιο αγαπημένο. Όσα trends και αν περάσουν, γυρνάμε πίσω σε αυτό που μας κάνει να νιώθουμε άνετα και όμορφα. Σαν τον καλύτερό μας φίλο.

Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή από denim γυναικεία ρούχα στο e-shop!