Leopard. O βασιλιάς των animal print!

Πολλοί λένε ότι ο κόσμος έξω είναι ζούγκλα αλλά με την κυριαρχία των animal print έχει γίνει safari για μας!

Άρχισε να κάνει δειλά δειλά την εμφάνιση του κάποιες σεζόν πριν και πλέον έχει γίνει το αγαπημένο των γυναικών αφού ποια μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία του αιλουροειδούς;

Το λεοπάρ πλέον υπάρχει παντού και φοριέται το ίδιο εύκολα από όλες σχεδόν τις ηλικίες. Θα ήταν πολύ τολμηρό να πω ότι το λεοπάρ είναι το νέο μαύρο; Δεν νομίζω! Ρίξτε μια ματιά γύρω σας.. ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, είδη σπιτιού τα πάντα έχουν jungle fever! Ομολογώ πως και εγώ στην αρχή δίσταζα να καλωσορίσω το λεοπάρ στην ντουλάπα μου καθότι δηλώνω λάτρης της μονοχρωμίας αλλά πλέον δεν το αλλάζω με τίποτα! Έχω μετατραπεί σε ορκισμένη φαν καθώς θεωρώ ότι αποτελεί τον πιο εύκολο τρόπο να προσθέσεις ενδιαφέρον ακόμα και στο πιο βαρετό ντύσιμο. Έστω ένα λεοπάρ αξεσουάρ ή μια λεοπάρ γόβα μπορεί να απογειώσει το look σου και να του δώσει την απαραίτητη fashion νότα!

Το λεοπαρ και αυτή τη σεζόν κάνει δυναμική εμφάνιση! Ποτέ δεν χάνει το στιλ του επειδή ένα ωραίο animal print παλτό ή ένα αξεσουάρ είναι σαν το κλασσικό λευκό πουκάμισο ή το μαύρο φόρεμα , ένα κομμάτι στο οποίο μπορούμε να βασιστούμε για να δείχνουμε στιλάτες και κομψές. Η γοητεία του print βρίσκεται στο γεγονός ότι οπτικά έχουν μεγάλη δύναμη οπότε less is more. Φορέστε ένα λεοπάρ κομμάτι και κρατήστε τα υπόλοιπα σε ήσυχους τόνους! Να είστε σίγουρες ότι θα κλέψετε όλα τα βλέμματα!

Γυναικεία παπούτσια και αξεσουάρ σε λεοπάρ

Λεοπαρ φορεμα

γυναικείο λεοπάρ παλτό