Πακετάραμε τη βαλίτσα των διακοπών; Μην ξεχάσετε τα παρακάτω απαραίτητα!

Καλοκαίρι, η πιο αγαπητή σεζόν του χρόνου, είναι πλέον εδώ και εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές αποδράσεις μας και σκεφτόμαστε τι θα γεμίσει φέτος τις βαλίτσες μας. Δεν χρειάζεται όμως να ψάξουμε πολύ για να βρούμε τις νέες τάσεις του φετινού καλοκαιριού καθώς το Chica Clothing μας δίνει ολοκληρωμένες προτάσεις με τα απαραίτητα κάθε βαλίτσας για τις φετινές μας διακοπές.

Καλοκαιρινό γυναικείο σύνολο για διακοπές

Για την παραλία: Απαραίτητη η τσάντα θαλάσσης που φέτος κάνει την εμφάνιση της με διάφορα σχέδια και χρώματα σε ψάθινο φόντο. Στο εσωτερικό της υπάρχει πάντοτε μια θέση για την πετσέτα θαλάσσης όπως και για το καινούργιο αγαπημένο μας μαγιό. Με τον ήλιο να μας καίει δεν παραλείπουμε το κατάλληλο αντηλιακό για το πρόσωπο, το σώμα αλλά και τα μαλλιά μας για να κρατήσουν την λάμψη τους. Must για φέτος είναι το κιμονό, μονόχρωμο ή σε διάφορα χρώματα μπορεί να φορεθεί πάνω απο τα λατρεμένα μπικίνι ή μονοκίνι και σίγουρα θα σας χαρίσουν ένα ξεχωριστό beachwear.

Για την βόλτα: Η θερμοκρασία ανεβαίνει και τα πιο στυλάτα flatforms είναι σύμμαχοι μας για να είμαστε κομψές αλλά παράλληλα άνετες στις καλοκαιρινές μας βόλτες. Δίπατες παντόφλες και πλατφόρμες σε συνδυασμό με αέρινα ολόσωμα σόρτς ολοκληρώνουν το καλοκαιρινό μας λουκ. Μονόχρωμες, εμπριμέ και λαχούρ, οι επιλογές σε ολόσωμα σόρτς φέτος είναι αμέτρητες! Αναπόσπαστο κομμάτι είναι και οι τσάντες πλάτης. Μπορούμε να τις βρούμε σε διάφορα σχέδια, χρώματα και μήκη, είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρχει μια που θα σας εντυπωσιάσει και θα σας κάνει να την αγαπήσετε και να μην την αποχωρίζεστε. Αρκετά μεγάλη για να χωρέσει τα απαραίτητα για μια γυναίκα αλλά και παράλληλα εύκολη να συνδυαστεί με κάθε λούκ.

Για το βράδυ: Καλοκαιρινά φορέματα σε όλα τα μήκη και χρώματα συνδυασμένα με Boho αξεσουάρ και την αγαπημένη μας τσάντα είναι ο απόλυτος συνδυασμός είτε για ένα χαλαρό βράδυ είτε για τα καλοκαιρινά πάρτι. Όπως και στις ολόσωμες φόρμες έτσι και στα φορέματα οι επιλογές είναι πολλές, αρκεί εσείς να βρείτε αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητα σας και κολακεύει την σιλουέτα σας. Συνδυάστε το με το κατάλληλο κολιέ ή βραχιόλι και δώστε ένταση στην εμφάνιση σας! Εναλλακτική επιλογή είναι οι παντελόνες και οι ζιπ κιλότ που κυριαρχούν φέτος το καλοκαίρι. Άνετες αλλά κομψές μας προσφέρουν ελευθερία στην κίνηση η οποία δεν συμβιβάζει την θηλυκότητα μας.

Καλές διακοπές!!