Τζιν παντελόνια: Αυτά είναι τα 5 jeanius trends

Τα τζιν παντελόνια είναι η αδυναμία των περισσότερων γυναικών, αφού συνδυάζονται κυριολεκτικά με τα πάντα. Με το κατάλληλο styling, μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας και αποτελούν μια τάση, που δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από την μόδα.

Εμείς έχουμε μεγάλη λατρεία σε οτιδήποτε denim και γι’ αυτό συγκεντρώσαμε τις 5 πιο hot/glam τάσεις στα ψηλόμεσα τζιν παντελόνια για την φετινή σεζόν. Τα ψηλόμεσα τζιν που θα δεις παρακάτω, ξεφεύγουν από το κλασσικό, απογειώνουν την αισθητική του και επαναπροσδιορίζουν το στυλ.

Πάμε λοιπόν να δούμε τις 5 τάσεις που θα φορεθούν πολύ φέτος.

Το high waisted elastic cropped jean

Ψηλόμεσο τζιν με σούρα

Πρώτη τάση είναι το ψηλόμεσο τζιν με σούρα και κουμπιά. Οι σούρες είναι πολύ της μόδας φέτος και έχουν το bonus ότι συνδυάζουν το στυλ με την άνεση, χάρη στην ελαστική τους μέση. Είναι cropped, που αποτελεί μια επίσης πολύ hot τάση και μπορείς να τα φορέσεις τέλεια με κορμάκια, πουκάμισα μέσα από το παντελόνι, φαρδιά πουλόβερ ή ακόμα και με το αγαπημένο σου t-shirt ή τιραντάκι. Δες το εδώ!

Το rock/glam jean

Ψηλοκάβαλο jean με ξέφτια

Δεύτερη τάση είναι το ψηλοκάβαλο τζιν με ξέφτια στα τελειώματα. Αυτό το τζιν είναι ιδανικό για να αναδείξεις την πιο rock/chic πλευρά σου και μπορείς να δημιουργήσεις υπέροχα looks, συνδυάζοντάς το με ένα περφέκτο ή ένα δερμάτινο biker jacket.
Τα ξέφτια στο τελείωμα δίνουν επίσης μια στυλάτη boho διάθεση, για εσένα που λατρεύεις την μόδα των 70s και είσαι ένα flower child. Απόκτησέ το από εδώ.

To ripped jean

Μαύρο ψηλόμεσο τζιν με σκίσιμο στο γόνατο

Τρίτη τάση είναι το ψηλόμεσο τζιν με σκισίματα. Το κλασσικό και αγαπημένο σκισμένο τζιν, έρχεται πιο δυναμικό rock και stylish από ποτέ.

Αυτό το τζιν είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να κάνεις μια εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση, αλλά δεν θέλεις να αποχωριστείς την άνεσή σου.

Συνδύασέ το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και από πάνω κάνε την ανατροπή και βάλε μαύρο κορμάκι με δαντέλα.

Το 70s bell bottom jean

Ψηλόμεσο σκούρο μπλε τζιν καμπάνα

Τέταρτη τάση, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη, από το λατρεμένο ψηλόμεσο τζιν καμπάνα. Αυτό το τζιν μπορεί να φορεθεί κυριολεκτικά από το πρωί στην δουλειά ή την βόλτα με ένα σακάκι ή ένα πουλόβερ, αλλά και το καλοκαίρι με αμάνικα t-shirts και ένα δαντελένιο top lingerie.

Το ίδιο εύκολα μπορείς να το μεταμορφώσεις για μια λαμπερή έξοδο, με μια βραδινή μπλούζα, με διαφάνεια ή παγιέτες και ένα εντυπωσιακό ζευγάρι πέδιλα ή ψηλοτάκουνες γόβες. Ένα σίγουρο must have για την ντουλάπα σου, που θα λατρέψεις να συνδυάζεις.

Το elastic lace jean

Ελαστικό τζιν με δαντέλα στο πλάι

Η τελευταία τάση είναι ρομαντική και είναι το ελαστικό τζιν με δαντέλα στο πλάι. Η λεπτομέρεια της δαντέλας κατά μήκος του τζιν, του δίνει μια ρομαντική και ρετρό διάθεση, κάτι που έχει κάνει comeback στην μόδα, πιο δυναμικά από ποτέ.
Μπορείς να το συνδυάσεις με oversized πουλόβερ και ένα ζευγάρι όμορφα sneakers για το πρωί ή να κάνεις ένα τέλειο mix and match με δερμάτινο κορμάκι μέσα από το τζιν. Άλλωστε το leather and lace είναι η τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην θηλυκότητα και το εκλεπτυσμένο στυλ. Δες το εδώ.

Στο Chica Clothing ακολουθούμε όλες τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και όπως κι εσύ, έχουμε πάθος για τα jeans. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρεις μια μοναδική ποικιλία από τζιν παντελόνια, που θα λατρέψεις, όποιο κι αν είναι το στυλ σου.