Ολόσωμες Φόρμες: Το trend του καλοκαιριού

Το φόρεμα για το καλοκαίρι μπορεί να είναι super, η ολόσωμη φόρμα όμως είναι το απόλυτο trend!

Ψάχνετε ένα κομψό ντύσιμο για ένα γάμο το καλοκαίρι ή μια σέξι εμφάνιση για μια νυχτερινή έξοδο; Σίγουρα έχετε ένα super φόρεμα που συνήθως βασίζεστε, μια safe επιλογή, μια εύκολη λύση που όλες γνωρίζουμε, αλλά γιατί να μην αλλάξετε το στυλ σας φορώντας απλά μια κομψή ολόσωμη φόρμα; Οι ολόσωμες φόρμες είναι τάση και σίγουρα ήρθε για να μείνει.

Σύμφωνα με την Franca Sozzani, editor της Vogue Italia, η ολόσωμη φόρμα εφευρέθηκε το 1919 από τον Ernesto Michahelles, γνωστό και ως Thayaht, έναν Ιταλό καλλιτέχνη του κινήματος του φουτουρισμού. Ήταν ζωγράφος, γλύπτης,χρυσοχόος,εφευρέτης και ήθελε να φορέσει κάτι που ήταν εύκολο να γίνει, πρακτικό για να φορέθει, κομψό και επιπλέον αρκετά ανατρεπτικό.

Σήμερα οι σχεδιαστές στοιχηματίζουν οτι μπορούν να κάνουν την ολόσωμη φόρμα, κύριο αγοραστικό προϊόν για την ντουλάπα μας και έχουν καταφέρει να την κάνουν τον καλύτερο φίλο ενός κοριτσιού για το καλοκαίρι. Φόρεσε, λοιπόν μια ολόσωμη φόρμα και νιώσε άνετη, chic και έτοιμη για τις δραστηριότητες του καλοκαιριού.

Ολοσωμη φορμα

Οι ολόσωμες φόρμες είναι ένας απλός τρόπος, ίσως και ο καλύτερος για να ξεχωρίσετε στις διακοπές αλλα και στην καθημερινότητα. Οπότε λοιπόν, σας δίνουμε μερικούς απ’τους δεκάδες λόγους για να τις επιλέξετε.

  • Ανεξάρτητα από την ηλικία ή το μέγεθός σας, μπορείτε εύκολα να βρείτε την κατάλληλη ολόσωμη φόρμα για εσάς
  • Θέλετε να κάνετε μια σέξι εμφάνιση; Δοκιμάστε μια ολόσωμη φόρμα με βαθύ ντεκολτέ, μια εξώπλατη ή κάποια που δείχνει όμορφα σήμεια του σώματος σας
  • Θέλετε να καλύψετε ένα μέρος του σώματος σας; Ένα μακρυμάνικο στυλ, (ίσως και με μια δαντέλα), είναι εξίσου κομψό
  • Μια ζώνη μπορεί να καθορίσει απόλυτα το στύλ εάν έχετε μικρή μέση και φυσικά τονίζοντας τις καμπύλες σας
  • Ακόμα κι αν δεν είστε στις καλύτερες μέρες σας, τα γνωστά σε όλες μας ups and downs, δεν μπορεί ποτέ να πάει κάτι στραβά με μια μαύρη ολόσωμη φόρμα. Διαλέξτε αυτήν που λατρεύετε και προετοιμαστείτε για συγχαρητήρια!
  • Όταν έχετε μια κουραστική μέρα μπροστά σας και πρέπει να ντυθείτε γρήγορα, συνήθως δίνετε προτεραιότητα στην άνεση παρα στο στυλ. Ευτυχώς, μια ολόσωμη φόρμα κάνει και τα δύο, καθιστώντας την μια εξαιρετική εναλλακτική λύση
  • Οι φόρμες μπορεί να είναι ”η επιλογή της τεμπέλας” κάθως το μόνο που έχετε να σκεφτείτε είναι τα αξεσουάρ. Η σωστή και πολλή προσεκτική επιλογή αυτών θα σας δώσουν σίγουρα ενα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Για τις εμφανίσεις σας απ’το πρωί με ένα sneaker, μέχρι το βράδυ με ένα πέδιλο ή μια πλατφόρμα αλλα και για πιο boho στυλ με βραχιόλια κολιέδες και καπέλα φροντίστε να έχετε κι εσείς στην ντουλάπα σας ολόσωμες φόρμες μονόχρωμες, εμπριμέ και με boho prints.