5 επιλογές για να υποδεχθείτε την Άνοιξη

Επιτέλους, ήρθε η ώρα να ψωνίσουμε κάτι διαφορετικό από μαύρα ρούχα και παπούτσια. Είναι τέλος Μαρτίου και επιτέλους η Άνοιξη ήρθε για τα καλά. Οι χειμερινές εκπτώσεις έχουν τελειώσει και ήρθε ώρα να ξεκινήσουμε να ψωνίζουμε για τις βόλτες μας στον ήλιο.

Παρακάτω σας δείχνουμε τις 5 καλύτερες επιλογές για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016 για να δείχνετε πάντα χαμογελαστές και όμορφες

Φλοράλ Πέδιλα: Ήρθαν να κάνουν εντύπωση και να φορεθούν όσο κανένα άλλο πέδιλο. Οι διαφορετικοί χρωματισμοί τους ταιριάζουν για όλες τις περιπτώσεις και όλα τα σύνολα. Επιλέξτε αυτόν που ταιριάζει απόλυτα σε εσάς.

Χρωματιστό ολόσωμο σόρτς: Τα ολόσωμα σόρτς είναι η μόδα της χρονιάς και δεν θα έπρεπε να λείπουν από την Άνοιξη και το Καλοκαίρι που έρχεται. Φυσικά και σε πολλά χρώματα με ακόμα περισσότερα σχέδια. Δείτε τα όλα στην κατηγορία μας στο Chica και ανακαλύψτε το ιδανικό

Μίνι εφαρμοστό φόρεμα χρωματιστό: Αν δεν έχετε ήδη ένα, πρέπει να το αποκτήσετε. Είτε για την πόλη, ή για τις καλοκαιρινές διακοπές, ένα μίνι εφαρμοστό φόρεμα θα σας λύσει τα χέρια για την επιλογή της τελευταίας στιγμής.

Τσάντα χειρός με ρίγες: Οι ρίγες είναι το τελευταίο trend για την Άνοιξη που περνάμε. Εμείς δεν τις περιορίζουμε σε ρούχα και σας προτείνουμε την πανέμορφή ασπρόμαυρη τσάντα που μπορείτε να τη συνδιάσετε με όλα τα ρούχα.

Κορμάκι με τιράντα: Τα κορμάκια είναι η εύκολη λύση όταν επιλέγουμε ένα καθημερινό ντύσιμο. Άνετα και απόλυτα θηλυκά σίγουρα τα έχουμε φορέσει όλες μας. Τώρα σε πολλά ανοιξιάτικα χρώματα.