5+1 πουκάμισα για να αντικαταστήσεις το κλασσικό λευκό

Είναι γεγονός ότι τα πουκάμισα είναι από τα staple κομμάτια που φοριούνται κάθε εποχή και σε κάθε περίσταση.

Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλάζοντας απλά τα αξεσουάρ. Το λευκό πουκάμισο είναι ένα διαχρονικό κομμάτι, φέτος όμως τα χρώματα και τα prints ήρθαν για να μείνουν.

Το 2023 τα πουκάμισα είναι ιδιαίτερα, με εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα, σέξι, cropped ιδανικά για εμφανίσεις τόσο στο γραφείο όσο και στις βόλτες στην πόλη.

Πάμε να δούμε τα πουκάμισα που ξεχωρίσαμε από τη συλλογή του chicaclothing.com με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο stylish outfits.

Ροζ Crop πουκάμισο

Cropped shirt

Το κοντό πουκάμισο, αναδεικνύει τη θηλυκότητα σου και συνδυάζεται άψογα με φούστες ή ψηλόμεσα παντελόνια και φυσικά με ένα όμορφο ζευγάρι πέδιλα.

Εντυπωσιακό Print

Αγαπάμε τα σχέδια και τα έντονα χρώματα και ένα τέτοιο πουκάμισο δε θα πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου. Το φοράς με ένα τζιν και αθλητικά ή με opaque καλσόν (αν είναι μακρύ) και τα αγαπημένα σου biker boots.

Πουκάμισο Print Φαρδύ
Σετ πουκάμισο – παντελόνα κοτλέ

Το κοτλέ πουκάμισο

Το κοτλέ το αγαπήσαμε στα 80’s όμως και φέτος μπορείς να κάνεις τα καλύτερα outfits με το αγαπημένο σου κοτλέ πουκάμισο. Ιδανικό για athletic looks ή σέξι με φούστα και γόβες.

Το ιδιαίτερο patron

Το πουκάμισο με έντομα μανίκια μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες. Δίνει μία ασύλληπτη φινέτσα και σίγουρα δε σε αφήνει να περάσεις απαρατήρητη. Φόρεσε το με το αγαπημένο σου skinny jean, με μία pencil φούστα ή με μία εντυπωσιακή παντελόνα.

Πουκάμισο με φαρδιά μανίκια και γιακά
Πουκάμισο τρίχρωμο με τσέπη

Το multi colour shirt

Τα πολύχρωμα πουκάμισα μπορούν να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Είναι από μόνα τους τόσο εντυπωσιακά που δε χρειάζεται να υπερβάλεις με το styling. Ένα λευκό παντελόνι και ένα λευκό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια είναι αρκετά για να δώσουν τη λάμψη που ζητάς.

Το σατέν

Το σατέν ήταν ανέκαθεν στη μόδα και αναδεικνύει άψογα τη θηλυκότητα μίας γυναίκας. Είτε προτιμάς το ανδρόγυνο look είτε το πιο σέξι, το σατέν πουκάμισο μπορεί να συνδυαστεί άψογα με όλα σου τα ρούχα και αξεσουάρ.

Πουκάμισο σατέν natasha