Ας μιλήσουμε για φούστες: Τα στιλ που θα φορεθούν το 2023

Οι φούστες ήταν και θα είναι πάντα ένα από τα αγαπημένα και staple κομμάτια. Αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και το σώμα σου ενώ δε σε αφήνουν να περάσεις απαρατήρητη.

Φέτος οι τάσεις στη μόδα σου δίνουν την ελευθερία να είσαι πιο χαλαρή με το ντύσιμο και με το styling οπότε όλες σχεδόν οι φούστες που έχεις στη συλλογή σου είναι ιδανικές. Πάμε να δούμε όμως ποια στιλ φούστας ξεχωρίσαμε στο Chica clothing και πώς θα κάνεις τους απόλυτους συνδυασμούς.

Η denim φούστα για ένα εντυπωσιακό street style

Η τζιν φούστα μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές. Το καλοκαίρι με ένα όμορφο ζευγάρι σανδάλια, ένα απλό top και ένα ζευγάρι μεγάλα γυαλιά ηλίου, είναι από τις πιο στιλάτες επιλογές. Την ίδια στιγμή, τον χειμώνα μπορείς να φορέσεις την αγαπημένη μακριά denim φούστα σου με μπότες ως το γόνατο, ένα fluffy πουλόβερ και μία ζώνη στη μέση.

Satin φούστα για κομψές εμφανίσεις

Οι σατέν φούστες είναι τόσο κομψές που μπορούν να φορεθούν από το γραφείο μέχρι και το cocktail party. Μπορείς να τις συνδυάσεις με γόβες και ένα πουκάμισο για το γραφείο και για το βράδυ με ψηλές μπότες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα υπέροχο bralette.

Μην ξεχάσεις να φορέσεις ένα σακάκι σε ανδρόγυνο look και φυσικά το κόκκινο κραγιόν.

Η δερμάτινη φούστα για rock looks

Η δερμάτινη φούστα μπορεί να αναδείξει τόσο τη θηλυκή πλευρά σου όσο και την πιο rock. Συνδύασε τη με γόβες και ένα crop top για μία βραδινή εμφάνιση ή με biker boots και ένα πουλόβερ ή πουκάμισο για πιο πρωινές και χαλαρές εμφανίσεις.