Παπούτσια για Άνοιξη-Καλοκαίρι

Παπούτσια για Άνοιξη-Καλοκαίρι

Η νέα σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι δεν φέρνει μόνο όμορφες και ηλιόλουστες μέρες αλλά και πολλές επιλογές στα αγαπημένα μας παπούτσια για να περάσουμε τη hot σεζόν με τέλειο στιλ!

Μαζί με τα αέρινα ρούχα και τα ανοιχτά χρώματα, τίποτα μα τίποτα δεν φωνάζει καλοκαίρι όσο τα αγαπημένα μας πέδιλα και σανδάλια! Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ λαχταρώ σαν μικρό παιδί την ώρα και τη στιγμή που μετά από έναν μακρύ χειμώνα θα φορέσω επιτέλους τα αγαπημένα μου πέδιλα.

Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα και οι ανοιχτές πλατφόρμες είναι απαραίτητοι σύμμαχοι για μια σικάτη ανοιξιάτικη εμφάνιση. Οι τάσεις της μόδας επιβάλλουν και πάλι τα all time classic ψηλοτάκουνα πέδιλα με απλό δέσιμο στον αστράγαλο, τα οποία αποτελούν τοπ επιλογή για μια επίσημη εμφάνιση. Προσωπικά , τα προτιμώ σε μεταλλικές αποχρώσεις (χρυσό ή ασημί) καθώς αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο ένα απλό look.

Γυναικείες πλατφόρμες

Οι πολυαγαπημένες μας πλατφόρμες είναι η σίγουρη επιλογή που μας βγάζει ασπροπρόσωπες κάθε σεζόν. Πετυχαίνοντας το μαγικό τρίπτυχο άνεση, ύψος και στιλ είναι το τέλειο παπούτσι που φοριέται πρωί-βράδυ και φέτος φυσικά δηλώνουν δυναμικά το παρών! Από κλασσικές εσπαντρίγιες μέχρι πιο ιδιαίτερες με δυναμικό, τρακτερωτό πάτο φοριούνται όλη μέρα, κάθε μέρα!

Πλατφόρμες φελός

Τέλος, επειδή η άνεση και η χαλαρότητα είναι λέξεις κλειδιά για την σεζόν άνοιξη- καλοκαίρι, τι καλύτερο από ένα ζευγάρι σανδάλια που θα σας συντροφεύσει τις ζεστές μέρες! Τα πιο hot φλατ σανδάλια είναι τα τύπου Birkenstock τα οποία δείχνουν ότι η μόδα κάνει μια στροφή στην άνεση χωρίς όμως αυτό να σημαίνει έκπτωση στο στιλ.

Ανατομικά σανδάλια