Τι φόρεμα να φορέσω σε ανοιξιάτικο γάμο;

Θα πάτε σε γάμο τώρα την Άνοιξη του 2016; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κρύο ή ζέστη, ούτε για ποιο χρώμα να διαλέξετε. Υπάρχουν άπειρες επιλογές σε φορέματα για ανοιξιάτικους γάμους. Εφόσον είναι Άνοιξη όλα επιτρέπονται. Μπορείτε να βάλετε ένα μαύρο βραδινό φόρεμα και πάλι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το χρώμα. Αντιθέτως, μπορείτε να ντυθείτε ελαφριά με ένα στράπλες μίνι φόρεμα σε ανοιχτό παστέλ χρώμα και θα ταιριάζει πάλι τέλεια στην περίπτωση.

Αν χρειάζεστε μια μικρή έμπνευση, παρακάτω βρείτε επιλογές από πανέμορφα φορέματα για γάμο.

Casual Φόρεμα – Η εύκολη και όμορφη επιλογή για μεσημεριανό γάμο σε γνωστούς ή οικογένεια. Φορέστε ένα ανέμελο φόρεμα σε ανοιχτό ή ακόμα και μαύρο χρώμα. Maxi ή Mini είναι στην επιλογή σας. Μπορείτε να το συνδιάσετε με ανοιχτά πέδιλα για πιο θηλυκή εμφάνιση.

Cocktail Φόρεμα – Θέλετε κάτι πιο επίσημο; Τι λέτε για ένα βραδινό φόρεμα που θα συνδιάσετε με ένα υπέροχο κολιέ; Αυτή είναι η τέλεια επιλογή για γάμο που ξεκινάει το απόγευμα και συνεχίζει μέχρι αργά το βράδυ. Αν η επιλογή σας είναι για πολύ βραδινές ώρες, μπορείτε να το καλύψετε με ένα ζακετάκι για την ώρα του γάμου. Μην ξεχάσετε να συνδιάσετε το φόρεμα με ψηλοτάκουνες γόβες.

Φορέστε και εντυπωσιάστε – Σας καλέσανε σε επίσημο γάμο; Πρέπει να γνωρίζετε πως θα χρειαστείτε ότι καλύτερο διαθέτετε για την επίσημη εντυπωσιακή σας εμφάνιση. Αν δεν είστε συνηθισμένη σε τέτοιου είδους γάμους, θα πρέπει να πάρετε το πιο μοντέρνο φόρεμα σε συνδιασμό με ψηλοτάκουνες γόβες και φαντεζί κοσμήματα. Έτσι κι αλλιώς, στους επίσημους γάμους όλα έχουν να κάνουν με τη λάμψη!

Divergent – Αν θέλετε μια απόκλιση από φορέματα μιας και δεν είναι του γούστου σας, μπορείτε πάντα να επιλέξετε ένα μακρύ παντελόνι ή μια ολόσωμη φόρμα σε μαύρο ή μπορντό, που είναι και της μόδας φέτος. Δοκιμάστε ένα ολόσωμο σόρτς για πιο ατίθασο look.

Βρείτε τις επιλεγμένες προτάσεις μας για την καλύτερη εμφάνιση σε ανοιξιάτικο γάμο