Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016. Τα απαραίτητα κόκκινα γυναικεία ρούχα

Αν νομίζετε πως το κόκκινο δεν είναι το χρώμα σας ή πως είναι μόνο για συγκεκριμένες εξόδους, τότε ήρθε η εποχή να σας αλλάξουμε τη γνώμη! Φυσικά είναι δύσκολο χρώμα για να συνδιάσετε με το look σας, όπως επίσης σίγουρο είναι πως θα τραβάτε όλα τα βλέματα οπότε πρέπει να είστε απόλυτα κομψές. Εμπιστευθείτε μας όμως και φορώντας το κατάλληλο κόκκινο γυναικείο ρούχο με το σωστό τρόπο και τα απαραίτητα αξεσουάρ να είστε σίγουρες πως θα αναδείξετε την τέλεια κομψή σιλουέτα που διαθέτετε.

Εαν διαλέξετε μονόχρωμο κόκκινο ρούχο, όπως ένα κόκκινο φόρεμα ή μια ολόσωμη φόρμα σορτς, το στυλιστικό μυστικό είναι να το συνδυάσετε με natural makeup και nude παπούτσια. Δώστε την κατάλληλη ένταση στο ντύσιμο σας και διαλέξτε μπεζ ή λευκά παπούτσια. Εάν πάλι επιλέξετε πολύχρωμα και εμπριμέ με κόκκινες πινελιές στο ντύσιμο σας, διαλέξτε κάποιο τοπ ή μια φούστα όπου θα σας επιτρέψουν να γίνετε όσο δημιουργικές θέλετε!

Το κόκκινο σίγουρα συνδυάζεται με μαύρο, οπότε η πρόταση μας είναι μια κόκκινη παντελόνα, που είναι ιδανική για Άνοιξη με τον κατάλληλο συνδιασμό ενός μαύρου τοπ με μαύρες πλατφόρμες.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές που κάναμε για εσάς και ανακαλύψτε τα πιο cool κόκκινα ρούχα για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016.