Μαγιό μπικίνι: Το hot trend του 2019 είναι ψηλόμεσο

Όπως ήταν αναμενόμενο, η τάση για το καλοκαίρι του 2019 στα μπικίνι μαγιό, επιβάλλει να τολμήσεις το αγαπημένο ψηλόμεσο.

ψηλόμεσο μαγιό

Ψηλόμεσο bottom
Η αδυναμία των fashion bloggers

Το ψηλόμεσο μαγιό είναι η απόλυτη καλοκαιρινή τάση του 2019 και αν έχεις Instagram, τότε θα έχεις παρατηρήσει κυριολεκτικά έναν κατακλυσμό από γνωστές influencers, που έχουν ήδη αρχίσει να αναδεικνύουν τα ψηλόμεσα μαγιό τους.
Οι fashionistas στα social media έχουν αγαπήσει την τάση του ψηλόμεσου μαγιό και αυτό το καλοκαίρι θα έχει άρωμα retro με έντονο ρομαντισμό , το οποίο θα σου θυμίσει το glam μιας περασμένης δεκαετίας.

Συνδύασε έξυπνα το κλασσικό με το μοντέρνο

Μαγιό κλασσικό και μοντέρνο

Βέβαια, το εντυπωσιακό με το ψηλόμεσα μαγιό είναι ότι έχουν καταφέρει να συνδυάσουν τέλεια τις vintage αναφορές, με τις σύγχρονες τάσεις. Και το αποτέλεσμα είναι μοναδικά ψηλόμεσα μαγιό, σε μια τεράστια ποικιλία από χρώματα, patterns και στυλ.
Από μονόχρωμα ψηλόμεσα σε εντυπωσιακά χρώματα, μέχρι τολμηρά λεοπάρ (που είναι η απόλυτη τάση), αλλά και με εντυπωσιακά κοψίματα και λωρίδες στο πλάι. Αν θέλεις λοιπόν να καθηλώσεις τα βλέμματα με το μοναδικό σου μπικίνι, τότε το ψηλόμεσο είναι για σένα.

Το ψηλόμεσο μπικίνι είναι ο φίλος κάθε γυναίκας

Ψηλόμεσο μπικίνι μαγιό λεοπάρ

Τα ψηλόμεσα μπικίνι πέρα από απίστευτα stylish είναι και ο μεγαλύτερος σύμμαχος κάθε γυναίκας. Αναρωτιέσαι γιατί; Ο λόγος είναι πολύ απλός. Το ψηλόμεσο μπικίνι ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και έχει την μοναδική ικανότητα να αναδεικνύει τα δυνατά σημεία κάθε γυναικείου κορμιού.
Το ψηλόμεσο μπικίνι κολακεύει κάθε σώμα, αναδεικνύοντας τέλεια τις καμπύλες σου, αν είσαι μεσογειακή, αλλά και μακραίνοντας τα πόδια σου και αγκαλιάζοντας το κορμί σου, αν είσαι περισσότερο skinny.

Ψηλόμεσο μπικίνι μαγιό για endless styling

Γυναικείο μαγιό - endless styling

Μην διστάσεις να φορέσεις έντονο χρώμα και να ξεφύγεις από τα κλασσικά, γιατί θα είναι ακόμα πιο ονειρεμένο, μόλις αρχίσεις να αποκτάς αυτό το χρυσαφένιο/μπρονζέ μαύρισμα. Επίσης το ψηλόμεσο, σου δίνει την δυνατότητα να κάνει τρελό styling, με όποιο top κι αν επιλέξεις.

Καλοκαιρινό κιμονό

Εμείς θα σε συμβουλεύαμε να το ταιριάξεις με ένα πλεκτό μπικίνι top, που είναι επίσης μεγάλη τάση για το φετινό καλοκαίρι, ή να το ολοκληρώσεις με ένα αμάνικο κιμονό. Έτσι όχι μόνο θα εντυπωσιάσεις στην παραλία, αλλά με το κιμονό σου από πάνω, είσαι έτοιμη να απολαύσεις ένα απογευματινό cocktail, με το πιο chic καλοκαιρινό outfit.

Πλεκτό μπικίνι μαγιό

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρεις μια μοναδική ποικιλία από τα πιο stylish και θηλυκά μαγιό, που θα σε κάνουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα λατρέψεις να φοράς όλο το καλοκαίρι.