Γυναικεία πέδιλα (strappy sandals): Η απόλυτη τάση του 2019

Αν υπάρχει κάτι που μας έμαθε το fashion icon Sarah Jessica Parker, είναι ότι τα πέδιλα δεν έχουν εποχή.

Κόκκινο πέδιλο με φιογκάκι

Τα γυναικεία πέδιλα είναι ίσως το πιο διαχρονικό και θηλυκό ζευγάρι παπούτσια, που μπορεί να έχει μια γυναίκα στην συλλογή της. Αν αγαπάς τα ψηλοτάκουνα, τότε πρέπει να ξέρεις πως τα γυναικεία πέδιλα ή αλλιώς strappy sandals, είναι ένα must have του 2019.

To ιδανικό ζευγάρι παπούτσια για κάθε εποχή

Και στις 4 εποχές, τα γυναικεία πέδιλα πρωταγωνιστούν πάνω στην πασαρέλα κάθε fashion show. Εμείς είμαστε θερμοί fans των strappy sandals και πως θα μπορούσαμε να μην ήμασταν άλλωστε;

Πέδιλα με χοντρό τακούνι για τη βραδινή έξοδο

Τα πέδιλα έχουν αυτή την σέξι και sophisticated διάθεση, ενώ είναι το ιδανικό ζευγάρι παπούτσια, για να κάνεις styling πάνω στα καθημερινά, αλλά και βραδινά σου looks.

Από τα καλοκαιρινά αέρινα φορέματα, μέχρι cigarette παντελόνια, ψηλόμεσες φούστες και cropped jeans, τα πέδιλα αναδεικνύουν την θηλυκότητα μιας γυναίκας, τονίζουν ένα καλοσχηματισμένο κουντεπιέ και είναι μια τέλεια αφορμή για να δείξεις το πεντικιούρ σου.

Πες ναι στα πέδιλα ακόμα και τον χειμώνα

Τώρα αν είσαι από αυτές που ενώ τους αρέσουν τα πέδιλα, δεν τολμούν να τα φορέσουν τους χειμερινούς μήνες, πρέπει να ξέρεις πως η τάση της μόδας είναι με το μέρος σου και τα επιβάλλει, φορεμένα με λεπτό ή χοντρό καλσόν.

Γυναικείο πέδιλο με κρόσι

Τα γυναικεία πέδιλα είναι το απόλυτο must have

Η νέα τάση για το 2019 επιτάσσει πέδιλα, σε κάθε πιθανό χρώμα, pattern και ύφος. Από τακούνι στιλέτο, μέχρι χοντρό και από εντυπωσιακά και έντονα metallics, μέχρι βελούδινα και σουέτ πέδιλα, με κρόσσια, φιόγκους και βολάν.

Τακούνι στιλέτο

Γι’ αυτό λοιπόν, αν αγαπάς το styling και σου αρέσει να κάνεις εντυπωσιακές εμφανίσεις, τότε πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε στην συλλογή σου ένα ζευγάρι.

κλασικό πέδιλο

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρεις μια πολύ όμορφη συλλογή από πρωτότυπα, εντυπωσιακά και φθηνά πέδιλα, που θα δώσουν στο περπάτημά σου τον αέρα μιας πραγματικής fashionista.