Must-Have παπούτσια

Τα must-have παπούτσια για αυτό το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο είναι συνώνυμο της άνεσης, της υφής και φυσικά του στυλ! Οι φθινοπωρινές εμφανίσεις είναι στην πραγματικότητα αυτές που είναι οι πιο σημαντικές και θέτουν τις ικανότητές μας ως fashion victim, προκαλώντας μας να δημιουργήσουμε καθημερινές εμφανίσεις που δεν φοβούνται τις απότομες αλλαγές στη θερμοκρασία, τις πιο ζεστές και φωτεινές παλέτες και τις πιο απαλές υφές.

Ενώ τα φθινοπωρινά ρούχα παίζουν με το layering και αναμειγνύουν καλοκαιρινά με χειμωνιάτικα, τα παπούτσια είναι οι εξαιρετικοί σύμμαχοι αυτής της σεζόν, ικανά να αλλάξουν το look με ένα μόνο άγγιγμα. Υπάρχουν κλασικά κομμάτια που έχουν κάνει την επιστροφή τους στη λίστα με τα must-have παπούτσια του φετινού φθινοπώρου και αναπόφευκτα μιλάμε για μπότες και loafers.

Φέτος οι μπότες φοριούνται μέχρι κάτω από το γόνατο, άκαμπτες και αυστηρά από καουτσούκ, σχεδόν για να κλείσουν το μάτι στις μπότες βροχής που μέχρι πριν από λίγες σεζόν θα θεωρούσαμε εκτός μόδας. Παράλληλα με τις μπότες, τα loafers επιστρέφουν στην πιο αυθεντική τους μορφή, σχεδόν κλεμμένα από την ανδρική γκαρνταρόμπα, με σόλα track, ωστόσο, για να είναι απίστευτα cool και ευέλικτα. Νέα είσοδο αποτελεί το σουέτ μποτάκι cowboy που μπορεί να φορεθεί με φορέματα ή τζιν με χαλαρή γραμμή και τα ψηλά λευκά sneakers! Τα μποτάκια με λάστιχο είναι πλέον στη μόδα και έχουν περάσει να είναι οι καλύτεροι σύντροφοι για ένα άνετο look που τολμούν, αλλά είναι απίστευτα cool!

Δείτε όλη τη νέα συλλογή από γυναικεία παπούτσια στο Chica Clothing

Μπότες

Μποτάκια

Σουέτ μποτάκι cowboy

Λευκά sneakers

Λευκό sneakers