Jackets FW21

Jacket season: Βρείτε τα καλύτερα jacket για αυτό το φθινόπωρο

Για ακόμα μια χρονιά, το γυναικείο jacket είναι αναμφίβολα η κυρίαρχη τάση της μόδας και ο σύμμαχος που πρέπει να έχετε αυτό το φθινόπωρο των ρούχων που θα επιλέξει η γυναίκα για να κάνει τη διαφορά.

Είτε επιλέξετε ένα bomber jacket ή ένα μπουφάν δερματίνη δεν έχει σημασία, αυτό που είναι αναμφισβήτητο είναι ότι έχει γίνει το πιο επιθυμητό στοιχείο κάθε φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας που σέβεται τον εαυτό της.

Το jacket μπουφάν φοριέται με σορτς ή μίνι φούστες και combat boots για εμφανίσεις που συνδυάζουν τη νοσταλγία του καλοκαιριού με τον ενθουσιασμό για την ψυχρότερη εποχή που έρχεται, ή συνδυάζεται με πλεκτά φορέματα για πιο άνετα φθινοπωρινά σύνολα ή ψηλόμεσα τζιν και μποτάκια με τακούνι για πιο glam περιστάσεις.

Δεν υπάρχουν κανόνες όσον αφορά το jacket, τα μοτίβα για να διαλέξετε είναι πολλά και στο ψηλά στα αγαπημένα μας, οι μονόχρωμες εκδοχές κερδίζουν και για αυτό το FW21. Αυτό όμως που ξεχωρίζει στο αγαπημένο μας jacket είναι η εφαρμογή και η υφή. Η εφαρμογή είναι εδώ για να αναδείξει την απόλυτα θηλυκότητα είτε με ένα κολλητό bomber jacket ή με ένα μακρύ σακάκι, ενώ για τις υφές ξεχωρίζουμε τη γυαλάδα και το απαλό ύφασμα, χωρίς να αφήνουμε εκτός την υπέροχη αίσθηση σαν δέρμα απο τα μπουφάν δερματίνη.

Χρώματα; Λοιπόν, καθώς το σακάκι είναι ένα τυπικά φθινοπωρινό κομμάτι, επικρατούν οι αποχρώσεις του καφέ, του κρεμ, του χακί και του μαύρου, αλλά, ξέρετε, δεν υπάρχει ψυχή της μόδας που να μην είναι πρόθυμη να τολμήσει, οπότε γιατί να μην δοκιμάσετε μερικές πιο λαμπερές απόπειρες, όπως το κόκκινο-φούξια. Εμείς επιλέξαμε για εσάς τα πιο cool σακάκια και jacket μπουφάν που μπορείτε να αγοράσετε αυτό το φθινόπωρο!

Όλα τα jacket μπουφάν στο Chica Clothing