Mid-Season: Ανακάλυψε τα πιο cool πανωφόρια

Μαζί με την Καθαρά Δευτέρα και την αρχή της σαρακοστής, έρχεται η σεζόν που δεν κάνει ούτε κρύο  ούτε ζέστη, αφήνοντας τους fashion lovers να προσπαθούμε να συνδυάσουμε τα ρούχα μας για την εποχή!

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να επανεκτιμήσουμε τις μοντέρνες επιλογές που μας προσφέρει αυτή η σεζόν: Ναι, είναι η τέλεια στιγμή να φορέσεις αυτό το αγαπημένο πανωφόρι που έχεις αφήσει στην γκαρνταρόμπα όλο το χειμώνα αλλά δεν βρήκες τον τέλειο καιρό για να το φορέσεις! Τα πανωφόρια είναι ο τέλειος σύμμαχος για να συμπληρώσεις το outfit σου αυτούς τους μήνες με τον τέλειο fashion τρόπο, δείχνοντας μοντέρνα σχέδια και υφάσματα που προβλέπουν το καλοκαίρι.

Μην επιλέξεις έντονες αποχρώσεις ή βαριά υφάσματα, παίξε με απαλά χρώματα και συνδυασμούς διαφορετικών υφασμάτων όπως ένα σικάτο σακάκι ή ένα κοντό jacket μπουφάν από δερματίνη. Όσο για τα μοντέρνα σχέδια, βρες την ιδανική καμπαρντίνα, σε μια φρέσκια και φαρδιά έκδοση. Ακόμη και ένα τζιν μπουφάν παραμένει μια άριστη επιλογή για καθημερινή εμφάνιση, αλλά τελικά μην υποτιμάς το διαχρονικό στυλ των κλασσικών παλτό. Συνδύασε τα πανωφόρια με μίνι φόρεμα και μπότες ή με ένα τζιν και sneakers και εμφανίσου με το τέλειο outfit!

Χρειάζεσαι μια shopping έμπνευση; Δες παρακάτω τα πιο μοδάτα πανωφόρια για την Άνοιξη 2020!

 

Σακάκι με φουσκωτά μανίκια και ζώνη (Βεραμάν)
Βεραμάν σακάκι
Παλτό με ζώνη και τσέπες (Γκρι)
Γκρι παλτό
Denim τζάκετ κοντό με τσέπες (Σκούρο μπλε)
Denim jacket
Τζιν jacket με σκισίματα (Μπλε)
Denim μακρύ μπουφάν
Παλτό δερματίνη με τσέπες και ζώνη (Κάμελ)
Κάμελ Παλτό
Λευκό κοντό τζάκετ δερματίνη με φερμουάρ
Λευκό τζάκετ