1

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Οι παραγγελίες εκτελούνται λαμβάνοντας υπόψη την εκάστοτε διαθεσιμότητα των προϊόντων. Οι αναφερόμενες διαθεσιμότητες είναι πραγματικές, παρόλα αυτά υπάρχει περίπτωση λάθους στην διαθεσιμότητα της αποθήκης στην Εταιρία. Σε περίπτωση που ένα προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ή/και τηλεφώνου, εντός 2 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, ώστε να σας ενημερώσουμε για πιθανή ημερομηνία διαθεσιμότητας ή για τυχόν πλήρη έλλειψη. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Όλα τα προϊόντα του μας ελέγχονται πλήρως πριν την αποστολή της κάθε παραγγελίας, ώστε να αποφεύγεται κατά το δυνατόν η αποστολή ελαττωματικού προϊόντος. Σε περίπτωση που ο χρήστης/πελάτης παραλάβει προϊόν με ουσιώδες ελάττωμα και το ελάττωμα αυτό δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του, μπορείτε να ζητήσετε αντικατάσταση του. Για αντικατάσταση ελλατωματικού προϊόντος παρακαλούμε δείτε στην σελίδα «Επιστροφές Προϊόντων». Δεν υφίσταται υποχρέωση αντικατάστασης, εάν η φθορά στο προϊόν της Εταιρείας προκλήθηκε από την μη τήρηση των οδηγιών χρήσης του, από κακή συντήρησή του, ή πρόκειται για φυσιολογική φθορά λόγω της χρήσης του προϊόντος. Στις περιπτώσεις αυτές η Εταιρεία δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για ζημία που προκλήθηκε από τη χρήση του εν λόγω προϊόντος.

Το ChicaClothing.com δεν παρέχει καμία εγγύηση όσον αφορά στην ποιότητα ή/και την καταλληλότητα των πωλούμενων προϊόντων για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό και ειδική χρήση, ούτε εγγυάται την ασφάλεια και την προστασία των χρηστών των προϊόντων αυτών. Τέτοιες εγγυήσεις παρέχονται, εφόσον παρέχονται, μόνο από τους κατασκευαστές και ο πελάτης οφείλει να ενημερώνεται σχετικά από τη συσκευασία του προϊόντος. Οποιαδήποτε τηλεφωνική ενημέρωση γίνει από το ChicaClothing.com σχετικά με εγγυήσεις κατασκευαστών γίνεται απλά και μόνο προς διευκόλυνση του πελάτη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εγγύηση του ChicaClothing.com.
Οι πελάτες/χρήστες οφείλουν να διαβάζουν προσεκτικά τις προδιαγραφές και τη σύνθεση κάθε πωλούμενου προϊόντος, ώστε να διαπιστώσουν κατά περίπτωση αν χρησιμοποιείται στην κατασκευή ή υπάρχει στη σύνθεση του τελικού προϊόντος οποιαδήποτε πρώτη ύλη ή εν γένει υλικό, στο οποίο έχει αλλεργία ή προβλήματα υγείας στον ίδιο ή σε τρίτα πρόσωπα (π.χ. μικρά παιδιά).

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας για οποιοδήποτε λόγο κατά την διάρκεια και πριν την ολοκλήρωση της από την ηλεκτρονική διαδικασία της ιστοσελίδας. Έπειτα την ολοκλήρωση της παραγγελίας μπορείτε να την ακυρώσετε, μέχρι τις 12:30 της επόμενης εργάσιμης ημέρας, είτε τηλεφωνικός στο 2310.262807 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@chicaclothing.com.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σε κάθε σύμβαση (αγορά) από απόσταση ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες. Η προθεσμία αρχίζει από την παραλαβή των προϊόντων.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, ο καταναλωτής επιβαρύνεται με την κράτηση των μεταφορικών από και προς εμάς. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε τους όρους επιστροφών.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για την τροποποίηση της παραγγελίας σας έπειτα την ολοκλήρωση, μπορείτε να κάνετε αλλαγές/προσθήκες/τροποποιήσεις είτε τηλεφωνικός στο 2310.262807 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@chicaclothing.com.

ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής παραγγελίας το Chicaclothing.com διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση του ποσού των €5,00 ως προς την πληρωμή μεταφοράς των εμπορευμάτων.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Το ηλεκτρονικό σύστημα του ChicaClothing.com σας παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας, μέσω της ενότητας "Ο λογαριασμός μου" και επίσης μέσω ενημερωτικών email όπου λαμβάνετε κάθε φορά που η παραγγελία αλλάζει στάδιο.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή πραγματοποιείτε είτε μέσω Αντικαταβολής (μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας) ή μέσω Paypal/πιστωτικής κάρτας.
Για την εξασφάλιση των αγορών σας, και την αξιοπιστία του ηλεκτρονικού καταστήματος μας λαμβάνουμε πληρωμές μόνο μέσω Paypal, όπου υποστηρίζει πάντα τον πελάτη σε περίπτωση αντιδικείας. Με αυτό τον τρόπο να είστε σίγουροι/σίγουρες για τις αγορές σας από εμάς.