1

Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή

Κάντε την παραγγελία σας και πληρώστε με την παραλαβή. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την αγορά σας, μπορείτε να παραγγείλετε ότι θέλετε και να πληρώσετε με την παραλαβή του πακέτο σας.

Οι παραγγελίες με πληρωμή αντικαταβολής επιβαρύνονται με έξοδα €5,00 (handling fees). Για Θεσσαλονίκη η χρέωση είναι €3,00.

Paypal

Πληρώστε με τον πιο ασφαλή και γρήγορο τρόπο στο Internet. Με την πληρωμή μέσω Paypal δεν έχετε κανένα λόγο να φοβάστε μιας και η ίδια η εταιρεία Paypal κρατάει το ποσό ώστε να μην υπάρχει τρόπος εξαπάτησης.

Μέσω πιστωτικής κάρτας

Προσφέρουμε την δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών με πιστωτική κάρτα μέσω του συστήματος πληρωμών ProxyPay3 της Eurobank EFG προς το οποίο εκτρέπεται ο πελάτης για να διενεργήσει την πληρωμη. Δεν τηρούμε στοιχεία των πιστωτικών καρτών στην βάση δεδομένων μας και ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

Οι παραγγελίες με πληρωμή με οποιοδήποτε κάρτα ή Paypal τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

 

 

Για παραγγελίες άνω των €30,00 τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν με οποιαδήποτε πληρωμή.


Accept

Το chicaclothing.com χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας και τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου.