ΕΣΠΑ ΕΠΑνΕΚ 2014 2020

Επιστροφή εμπορευμάτων

ΓΕΝΙΚΑ

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να τα παραδίδει άθικτα, στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία, και με τις αρχικές σημάνσεις επί των προϊόντων, μαζί με όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απόδειξη Λιανικής, δώρα κλπ).


Επιστροφές/Αλλαγές προϊόντων με χρέωση του πελάτη

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα με χρέωση του στις ακόλουθες περιπτώσεις: 

Κατά την επιστροφή σας:

Συσκευάστε το προϊόν, που επιθυμείτε να επιστρέψετε στην συσκευασία, που σας εστάλη, για την αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά εντός 14 ημερών από την μέρα παραλαβής.

Είναι απαραίτητο να υπάρχει και η απόδειξη αγοράς και το καρτελάκι ή το κουτί του προϊόντος.

Τοποθετήστε την φόρμα μέσα στο δέμα σας και αποστείλετε το πίσω με SPEEDEX COURIER ή ACS COURIER και ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ.

Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντων ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής και έπειτα αποστολής των ειδών, όπου ανέρχεται στα 6 ευρώ (€6).

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, ο πελάτης  επιβαρύνεται με την κράτηση των μεταφορικών από και προς εμάς. Σε αυτήν την περίπτωση η επιβάρυνση ορίζεται στο σύνολο των 10 ευρώ (€10) από την αρχική συνολική παραγγελία.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΥΠΡΟΣ

Κατά την επιστροφή σας:

Συσκευάστε το προϊόν, που επιθυμείτε να επιστρέψετε στην συσκευασία, που σας εστάλη, για την αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά εντός 14 ημερών από την μέρα παραλαβής.

Είναι απαραίτητο να υπάρχει και η απόδειξη αγοράς και το καρτελάκι ή το κουτί του προϊόντος.

Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντων ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής και έπειτα αποστολής των ειδών, όπου ανέρχεται στα 15 ευρώ (€15).

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, ο πελάτης  επιβαρύνεται με την κράτηση των μεταφορικών από και προς εμάς. Σε αυτήν την περίπτωση η επιβάρυνση ορίζεται στο σύνολο των 15 ευρώ (€15) από την αρχική συνολική παραγγελία.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας +30 2310543086/2310262807 ή στο email μας info@chicaclothing.com.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ & ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕΣΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ – COURIER:

Για να επιστραφεί το προϊόν στο CHICA CLOTHING, επικοινωνήστε με το υποκατάστημα της αντίστοιχης εταιρείας “Courier” που σας έχουμε αποστείλει την παραγγελία και αποστείλετέ το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε

στην αρχική του συσκευασία στην διεύθυνση:

CHICA CLOTHING Βαλαωρίτου 33, Κέντρο – Θεσσαλονίκης, 54625, Tηλ. 2310262807/2310543086.

Είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε συμπληρωμένη και την εκτυπωμένη φόρμα επιστροφής που βρίσκεται στο δέμα σας. Χωρίς αυτή δεν είναι εφικτή η διαχείριση της επιστροφής.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή του προϊόντος που επιστρέφετε με κάποιο άλλο παρακαλούμε συμπληρώστε στη φόρμα επιστροφής με ποιο είδος θέλετε να γίνει η αλλαγή του είδους που επιστρέφετε (κωδικός E-shop & μέγεθος).

Τοποθετήστε το προϊόν και τη φόρμα επιστροφής σε ασφαλή συσκευασία ώστε να αποφευχθεί όποια φθορά κατά την  επιστροφή.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ:

Η επιστροφή επιτρέπεται να πραγματοποιηθεί σε διάστημα 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.

Τα είδη που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορούν να επιστραφούν μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με δική σας ευθύνη. Είναι απαραίτητο, να συμπληρώσετε & αποστείλετε την έντυπη φόρμα επιστροφής που βρίσκεται στο δέμα που έχετε λάβει. Είναι απαραίτητο να υπάρχει και η απόδειξη αγοράς μέσα στο δέμα. Δεν επιτρέπεται η επιστροφή των ακόλουθων προϊόντων: εσώρουχα, μαγιό (εκτός εάν υπάρχει αρχική  σφραγισμένη συσκευασία) και τα αρώματα. Τα είδη πρέπει να επιστρέφονται στην ίδια κατάσταση που έχουν παραληφθεί έχοντας απαραίτητα την αρχική τους ετικέτα. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές όταν τα είδη έχουν φορεθεί ή πλυθεί. Εάν τα είδη έχουν υποστεί φθορά εξαιτίας χρήσης, διατηρούμε το δικαίωμα να επιστρέψουμε το προϊόν στον  αποστολέα. Με την αγορά προϊόντων που η έκπτωση είναι -40% και άνω δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Εφόσον δεν τηρούνται κάποιες ή όλες από τις παραπάνω προϋποθέσεις, το CHICA CLOTHING έχει δικαίωμα  να μην δεχτεί την επιστροφή του συγκεκριμένου προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή, το προϊόν γυρίζει στον αποστολέα του, ο οποίος επιβαρύνεται με τα έξοδα της αποστολής.

Κάθε παραγγελία που φεύγει από τα γραφεία του ηλεκτρονικού καταστήματος του chicaclothing.com ελέγχεται εξονυχιστικά, ωστόσο πάντα υπάρχει η πιθανότητα λάθους.

Σε περίπτωση αποστολής λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος η διαδικασία που ακολουθείται για την αλλαγή προϊόντος ή  επιστροφής χρημάτων είναι ακριβώς η ίδια με την παραπάνω.

Μπορείτε να το κάνετε, με ένα τηλεφώνημα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2310543086/2310262807

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 18:00,

ή με e-mail στο: info@chicaclothing.com

Εάν υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν που παραλάβατε, ή στη συσκευασία (ενδεικτικά: αν η συσκευασία είναι σχισμένη ή βρεγμένη), θα πρέπει να κρατήσετε την συσκευασία ως αποδεικτικό στοιχείο και να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

 

Πολιτική επιστροφών

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και οι ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για λόγους υγιεινής, τα σκουλαρίκια δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση.

Επίσης τα σλιπ και τα μαγιό δεν επιστρέφονται αν κατά τη δοκιμή τους έρθουν σε επαφή με ευαίσθητες περιοχές του σώματος. Τέλος, στα μαγιό δεν θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί η προστατευτική ταινία από τον καβάλο(εάν υπάρχει) αλλιώς η επιστροφή δεν θα είναι δυνατή.

Κατά την επιστροφή ενός προϊόντος θα πραγματοποιηθεί έλεγχος από ειδικό σύμβουλο της εταιρείας μας για να επαληθευτεί η ορθότητα των παραπάνω.

Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο το ανάλογο προϊόν που επιθυμείτε ( π.χ. μεγαλύτερο μέγεθος), σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας ή το ποσό της αγοράς του συγκεκριμένου προϊόντος πιστώνεται στο λογαριασμό σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε νέα παραγγελία επιθυμείτε.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για την επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη, ενώ το κόστος επαναποστολής του είδους που τυχόν επιλέξετε για αντικατάσταση επιβαρύνει εξ' ολοκλήρου την www.chicaclothing.com.

 


Επιστροφές προϊόντων με χρέωση του ChicaClothing.com

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα με χρέωση μας στις ακόλουθες περιπτώσεις: 

1. Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής:

Εάν με υπαιτιότητα του ChicaClothing.com απεστάλησαν στον πελάτη λανθασμένα προϊόντα (λάθος στην καταχώρηση της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κλπ), ο πελάτης δύναται είτε να μην αποδεχτεί να παραλάβει το προϊόν εξ αρχής είτε να ζητήσει την επιστροφή του. Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, πλήρη και χωρίς καμία φθορά. Η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύεται από τα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη, οδηγίες χρήσης κ.α.). Κατόπιν συνεννόησης με εμάς, τα προϊόντα θα πρέπει να αποστέλλονται πίσω, συνοδευόμενα από την απόδειξη αγοράς τους. Στην περίπτωση αυτή, η χρέωση της επιστροφής τους καλύπτεται από την Εταιρία. Εσείς θα πρέπει να καλέσετε στο κατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη στο 2310.262807 για να μας ενημερώσετε και να καλέσετε την εταιρία ταχυμεταφορών (κούριερ), με την οποία συνεργαζόμαστε. Η Εταιρία μας αναλαμβάνει, στην περίπτωση αυτή, το κόστος αποστολής της ορθής παραγγελίας σας κατά την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα παραλαβής στην Εταιρία της εσφαλμένης παραγγελίας, υπό τον όρο ότι υφίσταται διαθεσιμότητα των αντίστοιχων προϊόντων κατά το χρόνο εκτέλεσης της παραγγελίας. Σαφώς, σε περίπτωση που τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα, έχετε δυνατότητα μερικής ή ολικής τροποποίησης της παραγγελίας.

2. Σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων:

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας έχετε υποχρέωση να ελέγξετε ότι τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας και σε τυχόν αντίθετη περίπτωση να επισημάνετε υπό μορφή χειρόγραφων ενυπόγραφων παρατηρήσεων που θα συμπληρώσετε στο Δελτίο Παράδοσης οποιαδήποτε τυχόν ελαττώματα ή πλημμέλεια της παραγγελίας (π.χ. ελλιπής αριθμός προϊόντων, παραβιασμένη ή κατεστραμμένη συσκευασία κ.α.). Παράλληλα, οφείλετε να ενημερώσετε μέσω φαξ ή μέσω email ως προς το περιεχόμενο των παρατηρήσεών σας την Εταιρία μας αυθημερόν ή τουλάχιστον εντός των επομένων τριών (3) εργασίμων ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας.

Εάν πουλήθηκαν προϊόντα κακής ποιότητας, ο πελάτης οφείλει να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος και να επικοινωνήσει με το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα τηλεφωνικά στο 2310.262807 ή μέσω email στο info@chicaclothing.com. Σε περίπτωση που ο πελάτης αποδεχτεί να παραλάβει το προϊόν, το ChicaClothing.com δεν θα δεχτεί την όποια επιστροφή και συνεπώς δεν θα προβεί σε αντικατάσταση προϊόντος. Επιπλέον, σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιστρέψει το προϊόν τότε, δε θα του σταλεί νέο προϊόν και θα πρέπει ο πελάτης να προβεί σε νέα παραγγελία/αγορά. Το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται στην κατάσταση που παραδόθηκε. Εάν ο πελάτης αποδεχθεί τη συσκευασία και το προϊόν «ως παρελήφθη», ρητά ορίζεται ότι δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε καμία περίπτωση.

Και στις δύο ως άνω περιπτώσεις, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής δεν δύναται να ξεπερνά τις δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Ρητά επισημαίνεται ότι ως ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ θεωρούνται μόνον τα προϊόντα/ενδύματα τα οποία εμφανίζουν αντικειμενικά ακαταλληλότητα για να φορεθούν. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρούνται ακατάλληλα ή/και ελαττωματικά τα ενδύματα, τα οποία αποκλίνουν από τις αναρτημένες στον δικτυακό τόπο φωτογραφίες, που οφείλονται σε διαφοροποιήσεις λόγω του διαφορετικού φωτισμού, εμφάνισης, ανάρτησης, ανάλυσης της φωτογραφίας, προβολής στον Η/Υ και εκτύπωσης των φωτογραφιών. Στην προκειμένη περίπτωση τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη.

 


Επιστροφές εξωτερικού

Σε περίπτωση αλλαγής είδους:

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αφαιρεθεί τα διακριτικά γνωρίσματα (οδηγίες, καρτελάκια, απόδειξη κ.α.) αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.

Με το χρηματικό ποσό επιστροφής ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα είτε κράτησης χρημάτων σε μορφή κουπονιού, ή άμεσης αλλαγής με διαφορετικό προϊόν ή και επιστροφής χρημάτων (εκτός των μεταφορικών). 

Σε κάθε περίπτωση τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη σε επιστροφή παραγγελίας. Για οποιαδήποτε αλλαγή θα χρεωθούν εκ νέου τα μεταφορικά προς τον πελάτη, ανάλογα με την χώρα αποστολής.